Coaching

M&P Consultancy

Coaching

De dynamiek binnen een medische vakgroep of maatschap is groot en vraagt van betrokkenen een manier van werken en samenwerken die aansluit op de individuele ambities en die van het collectief. Omdat beide niet altijd op elkaar aansluiten, is er sprake van gedoe en leidt dit tot gedoe, verstoorde verhoudingen en een wijze van samenwerken die meer energie vraagt dan dat die oplevert.

Wij bieden op maat gesneden coaching- en mediation trajecten aan voor medische vakgroepen, medische maatschappen, teams, directies en Raden van Bestuur in de zorg aan die leiden tot een structurele oplossing. De coaching en mediation die wij bieden wordt begeleid door ervaren zorgprofessionals, bestuurders en leidinggevende uit de zorg.

Een selectie van uitgevoerde opdrachten:

  • Coachen van directies, middenmanagement bij diverse zorginstellingen, bedrijven en gemeenten.
  • Coachen van individuen die werkzaam zijn binnen de zorg, de overheid en het bedrijfsleven.
  • Moderator van beleidsdagen van medische vakgroepen en maatschappen en directie- en managementteams van uiteenlopende bedrijven.
  • Begeleiden van diverse fusies/ mergers binnen de zorg-, en maatschappelijke- en welzijnsorganisaties.

IFMS individueel en groep

De medisch specialist is vanaf 2019 verplicht m iedere vijf jaar een IFMS-traject te doorlopen. Een medisch specialist functioneert in een vakgroep of een maatschap en zijn of haar functioneren wordt dan ook mede bepaald door de dynamiek die zich hierbinnen afspeelt.

Wij bieden individuele en groeps IFMS trajecten aan en maken hierbij gebruik van uiteenlopende praktische instrumenten: de viskomtechniek, 360 graden feedback en feedforward, individuele- en groeps vragenlijsten, persoonlijke ontwikkelingsplannen en -gesprekken en het face-to-face gesprek met een getrainde gespreksleider.

M&P Consultancy

Onze diensten

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Of neem vrijblijvend contact op

E-mail

┬ę Copyright M&P Consultancy - website: Van Dongen Design - Inloggen